ICT oplossingen

Een computernetwerk is een systeem voor communicatie tussen twee of meer computers. Er zijn zowel computernetwerken, waarbij de computers communiceren via fysieke elektrische kabels of glasvezelkabels, als draadloze netwerken. In de topologieën van netwerken worden fysieke en logische topologieën onderscheiden. Globaal spreekt men van een LAN (Local Area Network), waarop computers binnen één gebouw of complex aangesloten worden en een WAN (Wide Area Network) om verbinding te leggen over grotere afstanden.

De aanleg van een computernetwerk is altijd maatwerk. McMasters richt zich bij het opzetten en realiseren van nieuwe en of te verbeteren c.q. uit te breiden computernetwerken. De netwerkoplossingen worden altijd ontwikkeld aangeboden met de huidige en toekomstige wensen van de klanten in het achterhoofd. McMasters biedt een dynamische infrastructurele oplossing die is ontworpen om de voortschrijdende technologie en gebruikseisen bij te houden en tegelijkertijd zakelijke investeringen te beschermen.

Na de vakkundige aanleg van een bedrijfsnetwerk zorgt McMasters voor een goede werkplekbegeleiding en uitleg. Deze nazorg is vaak van onschatbare waarde. In het verleden kwamen namelijk maar al te vaak ondernemers na de implementatie van hun nieuwe netwerk met vraagtekens achter hun computer vandaan.

Wilt u een computernetwerkwerk laten aanleggen? Neem dan contact op met onze afdeling servicemanagement voor een vrijblijvend advies en offerte.